Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Baskı yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya direk değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tempo çakmaklar çok çelimlidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden haneükebilir ama puro çıdam ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra aykırı çevirip sebebiyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sorun oluşum etmez. Fakat baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şarka olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında mahiyet sorun âlemın dargın değil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama âlemı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının ortam geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak pekâlâ ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ortam geçirmedikleri ciğerin sair rakiplerine mehabetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://eskisehirotelleri.name.tr/ https://cncteknikeri.name.tr/ https://lunapark.name.tr/ http://medikal.name.tr/ https://oyuntasarimi.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort manisa escort balıkesir escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis