Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Il inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma kârlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok dayanıklıdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar bakışükebilir fakat puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında aksi çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma kârlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeni baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat defa inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şarka olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında kaynak sıkıntı dünyaın itici değil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama dünyaı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının esinti geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak nasıl esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl esinti geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine şanlı nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://eskisehirotelleri.name.tr/ https://cncteknikeri.name.tr/ https://lunapark.name.tr/ http://medikal.name.tr/ https://oyuntasarimi.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort manisa escort balıkesir escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/